Възрастта е само число, а младостта - право на избор.

Мъжете обичаме да имаме контрол над всичко.

Искаме да имаме контрол над живота, кариерата и бъдещето си.

Имаме ли, обаче, контрол над кожата на лицето си?

През различните периоди от живота си, мъжът се сблъсква с проблеми като акне, суха и мазна кожа, белези от бръснене и зачервяване, тъмни кръгове и торбички под очите, първи признаци на стареене като фини линии и бръчки.

Липсата на мъжки продукти за контрол върху тези проблеми ни вдъхнови да изучим десетки видове и проблемни състояния на мъжката кожа, да открием причинителите за тяхната поява и да намерим решения за контрол над всеки един от тях.

Най-често срещани проблеми при мъжката кожа

Суха или мазна кожа

Редовно омазнена или стегната и суха кожа. Всичко това са признаци на дехидратация на кожата. Последиците от тези състояния са поява на лесна раздразнителност, както и на по-сериозни проблеми като зачервяване и акне.

Фини линии и бръчки

Фините линии имат безброй причини за появата си. Но едно за тях е сигурно - правят ни да изглеждаме по-възрастни. Навременната намеса ни помага да запазим младежкото си излъчване за дълги години.

Признаци на умора

Тъмни кръгове, торбички под очите, подпухналост на лицето. Неприятно е да видим човек в подобно състояние, а още по-неприятно е хората да ни виждат така. Ние имаме какво да предложим и срещу този проблем.

DUXE - изборът да имаш контрол

Първата в България мъжка козметична линия за лице

✅  Продукти, разработени за мъже

✅  Внимателно подбрани съставки с научно доказани свойства

✅  Луксозна опаковка, гарантираща качеството на всеки продукт

✅  100% гаранция за връщане на парите

Формула, базирана на вековни знания и съвременна иновация

Розово масло

Розовото масло е с перфектно балансирано съдържание на омега-3 и омега-6, което е от съществено значение за поддържане на кожата хидратирана и стегната. Познато още от древността, маслото от Българска роза играе ключова роля в борбата със стареене. Освен това придава и нотката аромат на всеки наш продукт.

Лактобацилус

Не, това не е кисело мляко. Въпреки че нашите баби ни мазаха с кисело мляко за успокоение на кожата, нашите технолози прилагат иновативна технология за извличане на лактобацилус фермент от Българското кисело мляко - нашата ключова съставка за постигане на младежко излъчване на кожата.

Кофеин

Кофеинът има изключително благоприятно действие върху подпухнала кожа. Освен с противовъзпалителните си свойства, кофеинът ни помага и в борбата срещу тъмните кръгове, както и неприятните торбички под почите. Иначе казано - премахва уморения вид на лицето и ни придава енергично излъчване.

Резултатът от усилията ни да създадем грижа за лицето, предназначена спецално за мъже

Нашите Продукти

Качество на световно ниво, разработено от български специалисти

Double-Action Face Cream
Double-Action Face Cream
Double-Action Face Cream

Мнението на доволни клиенти

Често задавани въпроси

Ключът е в постоянството. За най-добри резултати използвай продуктите според тяхното предназначение (описано в инструкциите, които изпращаме) или на продуктовата страница на всеки продукт.

При правилна и редовна употреба, първите резултати са налице още след първата седмица. 

Значителнят ефект идва след 3-4 седмици редовна употреба, колкото е и нужно на кожата да регенерира всичките си слоеве в дълбочина.

Абсолютно! Мазната кожа се дължи именно на дехидратацията, която е причината кожата ни да произвежда повече себум, за да компенсира сухотата си.

Препоръчително е съхранението на стайна температура и избягване излагането на силна топлина, влага или пряка слънчева светлина.

Абсолютно! Продуктите ни се борят успешно с младежките проблеми на кожата като прекомерно омазняване и причинените от него пъпки и зачервяване. Навременната грижа за тези проблеми предпазва от усложнения и белези, които остават и в напредналите младежки години.

Краткият отговор е „да“. Продуктите на DUXE са разработени специално за мъже, защото мъжката кожа има своите особености. Тя е по-плътна и по-дебела, като се характеризира още с различна структура на колагена и излагане различни нива стрес, изпотяване и други фактори.

Въпреки това, много дами са опитвали продуктите ни и са оставали очаровани от ефекта и чувството след тяхното използване.

Разбира се! Нашите опаковки не надхвърлят 50ml, което е под минималните изисквания за количество продукт, което можете да поставите в своя самолетен багаж.

0
Твоята кошница
Кошницата ти е празнаКъм магазина
Calculate Shipping
Apply Coupon
back to top