Лесно! Бързо!

Как се използва козметиката за лице DUXE?

Козметиката за лице DUXE се състои от 3 важни продукта, целящи да постигнат 3-те основни ефекта към по-здрава и видимо по-млада кожа на лицето.

БЪРЗА И ЛЕСНА РУТИНА ЗА ПО-КРАСИВО ЛИЦЕ

Използването на рутината DUXE е лесно, удобно и отнема по-малко от 2 минути на ден.

Пускане на видеото
как се използва DUXE козметика

Увери се, че разполагаш с 3-те продукта, отговарящи за всяко едно от действията по-долу. Необходими са ти почистващ гел или друг продукт за измиване на лице, серум за кожата около очите, както и висококачествен хидратиращ крем, богат на хранителни вещества и масла.

Ние препоръчваме използването на изцяло натурални продукти, богати на масла и важни за кожата на лицето концентрати. Такива са именно нашият хидратиращ и подхранващ крем Double-Action Face Cream – Hydrating & Regenerating, дълбоко почистващият ни гел за лице Deep-Cleansing Face Wash, както и концентрираният серум за околоочието Energizing Eye Serum.

На диаграмата можеш да откриеш какво количество препоръчваме за употреба при всяко нанасяне от всеки продукт. При правилна употреба целият сет е с достатъчно количество за 2 месеца.

1. Почистване

Всичко започва с добре почистена свежа кожа на лицето. Целта на почистването е да бъде премахната всякаква мръсотия, вредни бактерии, причиняващи акне, както и пот и запушване на порите.

Вечер преди лягане, нанеси с нежни масажиращи движения определеното количество Deep-Cleansing Face Wash върху предварително намокрено с хладка вода лице. Освен, че премахва мръсотията, Deep-Cleansing Face Wash деликатно спомага за премахването на най-горния слой мъртви клетки на кожата, като така стимулира по-бързата регенерация на млади клетки.

Повтори процедурата сутрин или след физическа активност, за допълнителна защита през целия ден.

2. Енергизиране

Основните признаци на стареене се проявяват именно в зоната около очите. Бръчки и фини линии, тъмни кръгове и торбички под очите не само изразяват умора, но и определено влияят на оценката за възраст и самочувствието.

След добре почистено и подсушено лице, нанеси по 1 капка под всяко око от Energizing Eye Serum вечер преди лягане. Можеш да обхванеш външната зона на очите, както и горната част. Използвай нежни масажиращи движения с помощта на пръста си.

Повтори процедурата сутрин за енергичен и младежки вид през целия ден.

3. Хидратиране и подхранване

За да протичат всички жизнени процеси в кожата, за да може тя да се регенерира, подранхва и предпазва, преди всичко имаме нужда от дълбока хидратация. Здравата кожа е хидратираната кожа.

След добре почистено и подсушено лице, нанеси определеното количество от Double-Action Face Cream – Hydrating & Regenerating с леки масажиращи движения по цялото лице. Най-доброто време за хидратация е по време на сън, затова не пропускай тази стъпка вечер преди лягане. 

Повтори процедурата сутрин или след физическа активност, за допълнителна хидратация през целия ден.

Луксозна Мъжка Козметика

DUXE Full Face Trio Set

Трио сетът на DUXE е бърза и лесна рутина към видимо по-чиста и младежка кожа на лицето.

  • премахва омазняването и лющенето на кожата на лицето
  • почиства в дълбочина без да изсушава кожата
  • предпазва от причинители на акне и други дразнители
  • бори признаци на стареене и умора като тъмни кръгове и бръчки
0
Твоята кошница
Кошницата ти е празнаКъм магазина
Calculate Shipping
Apply Coupon
back to top