Употреба

Как се използва козметиката за лице DUXE?

Рутината за лице DUXE се състои от 3 важни продукта, целящи да постигнат 3-те основни ефекта към по-здрава и видимо по-млада кожа на лицето.

БЪРЗА И ЛЕСНА РУТИНА ЗА ПО-КРАСИВО ЛИЦЕ

Увери се, че разполагаш с 3-те продукта, отговарящи за всяко едно от действията по-долу. Необходими са ти почистващ гел или друг продукт за измиване на лице, серум за кожата около очите, както и висококачествен хидратиращ крем, богат на хранителни вещества и масла.

Ние препоръчваме използването на изцяло натурални продукти, богати на масла и важни за кожата на лицето концентрати. Такива са именно нашият хидратиращ и подхранващ крем Double-Action Face Cream – Hydrating & Regenerating, дълбоко почистващият ни гел за лице Deep-Cleansing Face Wash, както и концентрираният серум за околоочието Energizing Eye Serum.

На диаграмата можеш да откриеш какво количество препоръчваме за употреба при всяко нанасяне от всеки продукт. При правилна употреба целият сет е с достатъчно количество за 2 месеца.

1. Почистване

Всичко започва с добре почистена свежа кожа на лицето. Целта на почистването е да бъде премахната всякаква мръсотия, вредни бактерии, причиняващи акне, както и пот и запушване на порите.

Вечер преди лягане, нанеси с нежни масажиращи движения определеното количество Deep-Cleansing Face Wash върху предварително намокрено с хладка вода лице. Освен, че премахва мръсотията, Deep-Cleansing Face Wash деликатно спомага за премахването на най-горния слой мъртви клетки на кожата, като така стимулира по-бързата регенерация на млади клетки.

Повтори процедурата сутрин или след физическа активност, за допълнителна защита през целия ден.

2. Енергизиране

Основните признаци на стареене се проявяват именно в зоната около очите. Бръчки и фини линии, тъмни кръгове и торбички под очите не само изразяват умора, но и определено влияят на оценката за възраст и самочувствието.

След добре почистено и подсушено лице, нанеси по 1 капка под всяко око от Energizing Eye Serum вечер преди лягане. Можеш да обхванеш външната зона на очите, както и горната част. Използвай нежни масажиращи движения с помощта на пръста си.

Повтори процедурата сутрин за енергичен и младежки вид през целия ден.

3. Хидратиране и подхранване

За да протичат всички жизнени процеси в кожата, за да може тя да се регенерира, подхранване и предпазва, преди всичко имаме нужда от дълбока хидратация. Здравата кожа е хидратираната кожа.

След добре почистено и подсушено лице, нанеси определеното количество от Double-Action Face Cream – Hydrating & Regenerating с леки масажиращи движения по цялото лице. Най-доброто време за хидратация е по време на сън, затова не пропускай тази стъпка вечер преди лягане. 

Повтори процедурата сутрин или след физическа активност, за допълнителна хидратация през целия ден.