Все повече мъже започват да използват мъжка козметика за лице и това е напълно естествено. 

Мъжката кожа се различава от женска и тук идва мястото на нашата луксозна мъжка козметика Duxe.

Има ключови разлики между мъжката и женската кожа и те не спират само до дебелината на слоевете.

Мъжете имаме значително по-активни мастни жлези, което води до повече и по-разширени пори.

Хормонът тестостерон също оказва своето влияние върху разликата между женската и мъжката кожа. 

Мъжката козметика за лице действа в дълбочина и преминава през няколко стъпки: дълбоко почистване, хидратиране и интензивна регенерация.

Изборът на мъжка козметка за лице преминава през избор на три продукта за:

 • Почистване: това е процес, които почиства кожата ни и действа в дълбочина на порите. Важен етап за мъжете, които водят активен начин на живот. Face wash за мъже е първата стъпка за мъжката кожа.
 • Възстановява и укрепва клетките на кожата: Кожата ни губи първоначалната си красота с течение на времето и причината за това са свободните радикали, причиняващи оксидативен стрес на кожата. Тук се появява и нуждата от мъжки хидратиращ и регенериращ крем. Препоръчваме нашият крем против бръчки за мъже да се прилага след добре почистена кожа.
 • Възстановяване на кожата около очите: Кожата около очите е до десет пъти по-тънка от останалата част от лицето. Това води до появата на бръчки, фини линии и торбички под очитеСерумите за очи са предназначени за подхранване на кожата и тъй като са по-леки от кремовете, действат по-ефективно върху по-фини линии, подпухналост и тъмни кръгове.

В този онлайн магазин за мъжка козметика на DUXE, можеш да откриеш комплекти за цялостна грижа на лицето.

Ние в DUXE, създадохме козметика, която не само използва качествени етерични масла от България, но и дава увереността, която всеки мъж заслужава.

0
  0
  Твоята кошница
  Кошницата ти е празна
   Apply Coupon
   back to top